Golf.jpg

Her kan du forhåndsbestille tilhenger fra Stavern Customs

Kontakt oss på reservasjon@staverncustoms.no for mer informasjon og plass i køen. Veiledende pris for komplett og personlig tilpasset tilhenger er kr 74.000,- inkl mva.

Betingelser for reservasjon

Minimum beløp for å sikre seg en plass i køen er kr 5.000,-. Når du har sendt e-post med

 • Fult navn

 • Adresse

 • Telefonnummer

vil du motta en faktura fra Stavern Customs. Når denne er betalt er du sikret prioritet for leveranse med følgende betingelser:

 1. Vi vil informere på våre nettsider www.StavernCustoms.no om videre status i produksjon og utvikling. Ved å gi oss denne tilliten bidrar du til å ferdigstille en økonomisk og gjennomtenkt designtilhenger som vi mener verden virkelig trenger.
   

 2. Dato for reservasjonen: Denne reservasjonen regnes som gyldig fra betalingen din er gjennomført.
   

 3. Bestilling: Det er viktig å understreke at denne reservasjonen ikke er en bestilling eller et salg av en Stavern Customs tilhenger. Reservasjonen gir deg en anslagsvis prioritering for leveranse i ditt land og område (postnummer). Ved  produksjonsstart for leveranser i ditt land og ditt område, vil Stavern Customs kontakte deg om eventuelle opsjoner og valg for leveransen.  Du vil til slutt motta en kjøpsavtale som gir deg anledning til å fullføre reservasjonsprosessen med en ordre. Hvis du ønsker å fullføre ordren vil vi anse din reservasjonsbetaling som en del av ordrebetalingen. Frem til det er inngått en kjøpsavtale om en Stavern Customs kan din reservasjon når som helst kanselleres og du vil få full refusjon av reservasjonsbetalingen din. 
   

 4. Betingelser – ikke overførbar, begrenset antall: Vi vil ikke betale deg renter for din reservasjonsbetaling og beløpet vil ikke beholdes på en separat eller sperret konto. Det er ikke anledning til å overføre din reservasjon til en annen part uten skriftlig samtykke fra Stavern Customs.